En dag i Central Park

 
När vi var i New York spenderade vi som sagt en hel del tid i Central Park.
Eftersom vi vaknade TIDIGT (enda gången i världshistorien som jag kommer vara morgonpigg) så gick vi ut och åt frukost och sen hade vi sällskap upp till Central Park.
Central Park ÄR verkligen fantastiskt! Så fort man har kommit in några meter i parken slås man av att larmet från trafiken byts ut mot fågelsång. Allt blommade när vi var där så det doftade underbart, så mycket att tom jag kände det (då förstår ni!!)
Killarna och jag strosade runt tills vi hittade något bra ställe att sätta oss ned och läsa läxor på (det finns sämre ställen kan vi väl säga)
När det hade gått någon timme blev det riktigt varmt och skönt så då åkte fotbollen fram medans Lucas förgäves jagade några av de hundratals ekorrar som bor där.
Vid lunchtid anslöt Fredrik efter några varv i parken. Direkt efter lunchen blev det stor uppståndelse när en av de berömda falkarna slog sig ned väldigt nära serveringen för att äta sin lunch som den just fångat. Kändes väldigt speciellt att ha fått se den på RIKTIGT nära håll.
Sen hyrde vi radiostyrda segelbåtar, det tog ett tag för killarna att klura ut hur de fungerade men sen gick det toppen bra - skam den som ger sig.
Och PRECIS som med bilbanan på julafton var ju pappa också TVUNGEN att testa liiiite ; )
Efter det traskade vi över till The Boat House och hyrde en roddbåt, turistigt men jätte mysigt!
Gick väl sådär när killarna ville ro, åkte mest runt, runt.... Men kul hade vi!
Vi rodde fram till en liten ö där det låg några sköldpaddor och slumrade i solen.
Vi gillar Central Park! Å då var vi ändå bara i den nedersta delen, men då finns det å andra sidan massa mera härligt park att upptäcka nästa gång vi är där - för vi kommer tillbaka!!
 
Pyssar, Kramar och Kärlek
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0