Vi har ett vardagsrum

 
I går var det onsdag vilket betydde en hel dag med fix och trix här hemma. Målaren var klar på förmiddagen och hann knappt ut genom dörren innan vi rev bort att täckpapp, drog fram dammsugare och skurhink.
 
Det första jag gjorde sen var att släpa in byrån, som stått för spisen i en veckas tid, in i vardagsrummet. Golvet hann inte ens torka riktigt : D
Sen kom möbel för möbel på plats, vardagsrummet växte fram. Vardagsrummet sett från köket. LÄNGTAR tills vi har skaffat fönsterbrädor och köpt lite nya växter.
Vardagsrummet sett från "min" dörr till sovrummet. Mycket vit vägg ännu så länge.....
Tavlorna står lutade mot väggen och bara väntar på att komma upp på väggen.
Å så till sist en liten titt in i vårt sovrum där det enda på plats är vår säng... men, det är ju så litet att det är det enda som i princip får plats : D
 
Väggen vid huvudgaveln ser ut som den gör eftersom vi går och klurar på en förvaringslösning på väggen... men vi är inte riktigt där ännu.
Under kvällen har jag gått och plockat lite, börjar packa upp några flyttkartonger och ja, det börjar ta sig även om det är mycket kvar. Men OJ vad vi är nöjda!! Ett jätte lyft för huset och en jätte nytändning för oss.
 
Snart är det helg och då kommer det bli mycket gjort igen - Härligt!!
 
Pyssar, Kramar och Kärlek
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0